Bericht schrijven >

Vandaag hebben Harm Abma en ondergetekende ( beiden uit Wommels )voor het eerst bij jullie aan het libre toernooi mee gedaan....nog niet in de prijzen maar was wel superleuk en goed georganiseerd. Hopen volgende keer weer mee te doen.

Sijtze Jorritsma
Langs deze weg willen wij het bestuur van BC Gorredijk bedanken voor het mooie kerstpakket.
Verder wensen wij iedereen fijne feestdagen en een gezond en sportief 2024 toe.
Frans en Sijke Pordon

Frans Pordon
Bedankt voor de fruitmand, binnenkort doe ik weer mee

Bouwe
  Hierbij wil ik mede namens mijn vrouw bestuur en leden van BC Gorredijk bedanken voor de prachtige mand met bloemen voor ons 50 jarig huwelijk.

Sytze Boerstra

Sytze Boerstra
er zijn enkele zieken bij de club,bij deze van harte beterschap
en hoop jullie snel weer te zien bij de Bc.

u Seinstra
Volgende week gaan de competities weer van start. En wat hebben we daar lang op moeten wachten! Eindelijk weer onder enige wedstrijdspanning de ballen over het groene laken laten rollen in de hoop niet de lange reis naar de stoel te hoeven maken….. Wat zijn we blij met onze prachtige tafels die weer super ‘lopen’ en onze prachtige club. Ik weet ook niet elke biljarter met deze voorzieningen zijn gezegend! Namens Gorredijk 3 wensen wij iedereen een geweldig seizoen toe met persoonlijke groei, successen en veel gezelligheid in goede gezondheid, zet ‘em op!

Marcel van der Woude
BC.
Bedankt voor de fruitmand. Het gaat de goede kant weer op

Uilke
MARCEL van harte gefeliciteerd

uilke
Complimenten weer voor de kerstversiering!! Het sfeertje is weer fantastisch!

Marcel van der Woude
Afgelopen weekend een perfect verzorgde Gewestelijke Finale 1e klasse Driebanden gespeeld bij BC Gorredijk. Daardoor werd bij vlagen door veel spelers een zeer hoog niveau gehaald. In mijn geval betekende het de titel, promotie en als eerste geplaatst op het NK. Bedankt nogmaals voor de uitstekende service en gezelligheid. Groetjes, Nick Keupink (DOS Hattem)

Nick Keupink


Bericht schrijven >